Disney Parkok Összes Hír Star Wars

A Disney további részleteket árult el a Star Wars Resort-ról

A Star Wars fanok már tűkön ülve várják a Disney legújabb dobását, és ezen a héten a D23 Expo-n Japánban a vállalat felfedte az új sci-fi üdülőhely néhány részletét. Az élményközpont, név szerint Star Wars: Galaxy’s Edge, az Orlando-i Walt Disney World Resort-hoz csatlakozik és 2019-ben nyitja meg a kapuit.

Az üdülőhelyen a vendég azonnal a galaxis aktív állampolgárává válik.”

“Az itteni üdülés kiemelkedő lesz a világ minden táján lévő Disney üdülőhelyekhez képest, mivel a Star Wars: a Galaxy’s Edge a Disney’s Hollywood Studios-hoz kapcsolódik, így a vendégek teljes Star Wars élményt élhetnek majd át.”

A vállalat azt is megjegyezte, hogy a vendégek teljesen hiteles Star Wars történetbe merülhetnek majd bele, mivel a kaland már a megérkezésükkor megkezdődik, miután mindenki “űrhajóra” száll, hogy elinduljon a galaxison átívelő utazásra.

A Galaxy’s Edge-ben a vendégek meglátogathatják Batuu bolygóját, ahol két kalandban vehetnek részt:
Az egyikben a Millenium Falcon fedélzetén indulhatnak titkos küldetésre, a másikban egy epikus Star Wars csatát élhetnek át az Első Rend és az Ellenállás között.

A Galaxy’s Edge-ben lesz egy utcai piac is, amit egy Toydarian fog üzemeltetni, és már megtekinthetjük azokat a játékokat is, amiket bezsebelhetünk majd a helyszínen.

Leave a Reply

Instagram