Mesék Összes Hír

Vélemények az Időcsavarról

Nálunk április 12-én, az Egyesült Államokban március 9-én kezdik el vetíteni az Időcsavart, és pont emiatt nem jelenhetnek meg róla még kritikák.
De akik már láthatták, és elmondták a véleményüket, 3 táborra szakadtak. Valaki imádta, valaki hallgat, valaki pedig árnyaltabb képet ír le. Nézzünk meg párat.

Jurnee Smolett színésznő:
“Nagyon megérintett az Időcsavar. Storm Reid hatalmas! Könnyekig meghatott! Rohanjatok a mozikba! Köszönöm Ava és Disney, hogy egy szuperhőst adtatok a kislányok számára a világon mindenütt!”

Conner Schwerdtfeger, a CinemaBlend kritikusa:
“Az Időcsavar látványügyileg ambiciózus, és nagyon hű az alapanyaghoz. Azonban eléggé szét van esve, és nem igazán tudja átadni a könyv gondolatait. Chris Pine kiemelkedő, és Ava DuVernay dicséretet érdemel azért, amit ebből a megfilmesíthetetlen regényből kihozott”

Rachel Paige újságíró:
“Az Időcsavar olyan, mint amikor életre kel az egyik gyerekkori kedvenc könyved, és egy cukormázas, szivárványszínű szerelemprojekt lesz belőle a legjobb (internetes) barátaiddal”

A The Playlistnek író Gregory Ellwood:
“Az Időcsavar szándékai nemesek, de adaptációként nem működik. Rengeteg baj van vele. Imádtam ugyanakkor Sade és Demi Lovato dalait. Várom, hogy mibe fog Ava legközelebb”

Leave a Reply

Instagram