Mesék Összes Hír

Újraindul a Kacsamesék!

A Kacsamesék átalakításon esett át és új megjelenéssel, új stábbal de hála égnek ugyanazzal az introval tér vissza a TV képernyőire kevesebb mint egy hét múlva!

Összegyűjtöttünk 12 dolgot, amit az új Kacsamesékről érdemes tudni:

1. A történet:
Mi történik, ha egy milliárdos világméretű kalandokba keveredik 3 unokájával? Az új Kacsamesék Dagobert bácsiról és az ő unokáiról fog szólni.

2. Az egész világon!
Az új Kacsamesék világméretű kaland lesz, rengeteg nevetéssel. Lesznek sima, legendás, misztikus, piramisos kalandok és epikus kincskeresések.

3. Viharos vizeken:
“Itt az élet hurrikán, mert ez Hapburg!”. Még ha Dagobert bácsi kastélyának a 4 fala közé lesznek kényszerítve a fiúk, akkor is tele leszünk kalandokkal. Ráadásul Hapburg az egyik legveszélyesebb város a Disney Kacsamesék világában.

4. Családban marad:
A történet elején Niki, Tiki és Viki nem tudják, hogy rokonuk Dagobert bácsinak. Ahogy a gyerekek megismerik a családjukat és a család történetét, rájönnek, hogy a világ legnagyobb kalandorainak csodálatos családjából származnak – és szeretnék ők is felfedezni a világot!

5. Hármas szórakozás:
Sok időt töltöttek Niki, Tiki és Viki személyiségével kapcsolatban. Úgy döntöttek Niki lesz a legidősebb, Viki a középső és Tiki a legfiatalabb. Niki egy kicsit felelősségteljesebb lesz, mint a többiek. Viki, mivel középső, ő többet akar majd középpontban lenni. Tiki pedig amiért ő a legkisebb, kevesebb figyelem irányul rá…ezt ő természetesen ki is fogja használni, ha csínytevésről lesz szó.

6. Show time!:
Tudtad, hogy a Kacsamesék 1980-ban Emmy-díjat kapott? Ráadásul voltak képregények és videojátékok is. Az új sorozat szereplőit az összes régebbi kiadás inspirálta. Az alkotók megnézték a régi Kacsameséket, játszottak és képregényt olvastak.

7. Nem ikonikus?:
Az alkotók nagyon élvezték, ahogy az 1980-as évek karaktereit új stílusba próbálják önteni. A képregényekben pedig sok olyan karakter van, akik az első Kacsamesékben nem kaptak szerepet, de most megpróbálják belevinni őket a történetbe.

8. Dolgozd ki!: 
De vajon, hogyan határozzák meg a készítők, hogy mikor adjanak hozzá egy ikonikus karaktert a képregényekből a történethez? Amikor támad egy ötletük (egy történet, egy kaland), arra gondolnak vajon melyik a tökéletesen ideillő karakter. Ha az elképzeléseikhez már létezik egy karakter, akkor először azt próbálják meg használni.

9. Mond fel!:
A készítők hagyták, hogy a szinkronszínészek elengedjék magukat a stúdióban. Természetesen van forgatókönyv, de azokból lettek a legnagyobb nevetések, amikor a színészek rögtönöztek.

10. Skót McCsip:
Dagobert bácsi skót akcentusának a megteremtése kihívást jelentett az alkotóknak. Szerencsére megtalálták David Tennan skót színészt, aki tökéletesnek bizonyult, mint Dagobert McCsip hangja.

11. Rosszfiúk:
Benne lesz Kőszív Glomgold, aki a második leggazdagabb kacsa Hapburgben, de itt lesz a Beagle Boys is.

12. Easter Eggs:
Jó lesz odafigyelni majd a főcímre, mert tele lesz utalásokkal és titkos üzenetekkel.

Az új Kacsamesék március elsején indul a Disney XD és a DisneyLife műsorán.

Leave a Reply

Instagram