Mesék Összes Hír

Róbert Gida megérkezett

A Disney ebben a pillanatban hozta nyilvánosságra a Róbert Gida film első, hivatalos poszterét, holnapra pedig azt ígérték, hogy jobban betekintést nyerhetünk a készülő produkcióba. Talán egy Teaser-el fognak nekünk kedveskedni? Holnap meglátjuk.

A film a legelső élőszereplős Micimackó-film lesz a Disney történetében. Egy egész estés fantasy filmre számíthatunk, Marc Forster rendezésében, Tom McCarthy, Alex Ross Perry, Allison Schroeder forgatókönyve alapján. Alapjául A. A. Milne: Micimackóc. regénye, továbbá a regény alapján készült animációs rajzfilm-franchise szolgált. A film címszereplőjét Ewan McGregor alakítja, további szerepekben pedig feltűnik Hayley Atwell, Mark Gatiss, és Bronte Carmichael. A Százholdas Pagony lakóit ez alkalommal CGI-technikával keltik életre, a szinkronhangok közül pedig kiemelkedő Jim Cummings, aki visszatér Micimackó hangjaként az eredeti rajzfilmekből. A filmet a Walt Disney Pictures készítette, és forgalmazza, a bemutatója pedig 2018. augusztus 3.-án esedékes az Egyesült Államokban.

A film története szerint az immáron felnőtt Christopher Robin (magyarul Róbert Gida) elvesztette régi gyerekkori képzelőerejét, és mostanra már csak a munkájának él, zsúfolt teendői mellett pedig még a saját családjára sincs ideje. Ám ekkor Micimackó és barátai újra belépnek az életébe, hogy emlékeztessék egykori önmagára, és segítenek neki ráébredni, hogy az életben, mi az igazán fontos.

Leave a Reply

Instagram