Mesék Összes Hír

Csak négy dal fog szerepelni az eredeti rajzfilmből az Oroszlánkirály remake-ben

A Disney legújabb élőszereplős remake-je könnyen megoszthatja a rajongókat a legutóbb kiszivárgott kreatív döntéssel.

A The Sun lapnak nyilatkozott Tim Rice szövegíró, aki az 1994-es Disney klasszikus Elton Johnnal közösen írt dalaiért is felelős.

Rice nyilatkozata szerint az eredeti rajzfilmből Jon Favreau rendező mindössze négy dalt emel át a 2019-ben bemutatásra kerülő remake-be. A “Can You Feel The Love Tonight?”, a “Hakuna Matata”, az “I Just Can’t Wait To Be King” és a “Circle of Life” hiányát nyilván egy rajongó sem tudná feldolgozni, ám ezeken kívül csak új zenei anyaggal fognak dolgozni a készítők.

Ez  pedig azt jelenti, hogy az olyan népszerű darabok, mint a “Be Prepared”  is kimaradnak. A döntés egyébként nem meglepő, hiszen a rendező már A dzsungel könyve újragondolásában is el akart távolodni a musical-jellegű alapoktól.

A klasszikus dalok társszerzője ugyanakkor kiemelte, hogy egy a filmhez készülő vadonatúj dal megírásában ismét Elton John munkatársa lesz. Az egyelőre cím nélküli szerzeményt a filmben Nala hangját kölcsönző Beyoncé előadásában fogjuk hallani.

Az oroszlánkirályt 2019. július 19-én mutatják be, a főbb szerepeket pedig Donald Glover (Szimba), Beyoncé (Nala), James Earl Jones (Mufasa), Chiwetel Ejiofor (Zordon), John Oliver (Zazu), Seth Rogen (Pumba) és Billy Eichner (Timon) alakítják.

Leave a Reply

Instagram