Összes Hír Star Wars

George Lucas nem akarta, hogy Luke meghaljon!

Mark Hamillel az IGN készített interjút arról, hogy hogy J.J. Abrams és Rian Johnson mennyire máshogy kezelték Luke karakterét. Hamill hírtelen témát váltott és arról kezdett el beszélni, hogy:

“Tudom, hogy George nem akarta, hogy Luke meghaljon egészen a IX. epizód végééig, miután kiképezte Leiát.”

Hamill elárulta, hogy a rendezőnek volt egy 12 oldalas vázlata a VII., VIII. és IX. epizódokhoz még A Jedi visszatér előtt, ám végül rengeteg ötletet felhasznált belőlük a VI. epizódhoz, és számtalanszor újraírta azokat a következő évtizedek során.

Valamikor biztos munkához is látott volna, de jött a Disney és tett egy ajánlatot, valamint az előzménytrilógia hűvös fogadtatása azonban elvette a kedvét a továbbiaktól.

“George fejében volt egy történetív. Még ha nem is volt meg minden részlet, volt egy kép a fejében, hogy hol kell kikötnie a trilógiával, ehhez képest ami most zajlik, olyan, mint egy váltófutás. Futsz, aztán átadod a fáklyát a következőnek, aki fut vele tovább. Rian nem írta meg, mi legyen a IX. epizódban, az előbb Colin Trevorrow, most pedig J.J. kezében van. Aki sorra kerül, az játszhat velünk, életnagyságú akciófigurákkal.”

Leave a Reply

Instagram