Mesék Összes Hír Pixar

14 rejtett részlet a Disney és Pixar mesékből, amiket nem vettünk észre!

1. A Zootropolis-ban Judy Hopps tisztviselő átkelésnél mindig a zebrát használja és mindig mindkét irányba körbenéz.

2. A Wall-E-ban hiányzik Alaszka és Kuba, és a Nagy-tavak sokkal nagyobbak, valószínűleg a tengerszint emelkedése miatt.

3. Szintén a Wall-E-ban, a kapitányi portékon AUTO egyre közelebb és közelebb van, ezzel jelezve a hatalom fokozatos átvételét.

4. A Hihetetlen család-ban, a Mirage névjegykártyáján szereplő számok (787-7467) a telefon számbillentyűzetén a “SUPRHRO” (szuperhős) szót adja ki.

5. Az Aranyhaj és a nagy gubanc-ban, mikor Nyanya Banya (Jézusom, tényleg így fordították??) azt mondja Aranyhajnak, hogy “Nagyon szeretlek”, a haját puszilja meg.

6. Az Oroszlánkirály-ban Zordon az egyetlen oroszlán, akinek mindig kint vannak a karmai.

7. A Coco-ban Hectornak és Ernesto de la Cruz gitárjának is egyetlen aranyfoga van, felfedve ezzel, hogy a gitár valójában Hectoré.

8. Szintén a Coco-ban egy utcai árusnál Buzz, Woody és Mike Wazowski pinatakat lehet venni.

9. A Szörny Rt. nem rendelkezik humán erőforrás osztállyal, mivel nem dolgoznak ott emberek. Helyette embertelen erőforrás osztályuk van.

10. A Verdák-ban a hegyek is úgy néznek ki mint az autók.

11. A Rontó Ralph-ban, Nasi király titkos mentéséhez a Konami kódot kell használni, vagyis fel, fel, le, le, ballra, jobbra, ballra, jobbra, B, A, start. A Konami Kódot Kazuhisa Hashimoto alkotta meg, aki a ’85-ös árkád Gradius feldolgozását készítette. Hashimoto túl nehéznek találta a játékot a tesztelés során, ezért megalkotott egy kódot, egy csalást. Igen ám, de a munka befejezésekor elfelejtette kivenni a könnyítést.

12. A Dínó tesó-ban Hank-et (Szenilla nyomában) láthatjuk, mikor Arlo vízbe esik.

13. A Lecsó-ban Ego irodája úgy néz ki felülről, mint egy koporsó.

14. A Hős6os-ban San Fransokyio utcáin Olaf-ot láthatjuk a Jégvarázs-ból.

Leave a Reply

Instagram